banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Özcan’dan pasaj esnafına ziyaret

 AK aday Özcan, önemli olanın huzurumuz, istikrarımız, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz olduğunu söyledi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği pasaj esnafının sıkıntılarını dinledi. İş yerlerini tek tek dolaşan aday Özcan, esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı

Kırsal sürdürmüş olduğu seçim çalışmalarının fırsat buldukça da şehir merkezini de ihmal etmeyen Özcan bu kapsamda başta Kapaklı Pasajı esnafı olmak üzere Özdiker Çarşısı Japon Pasajı esnaflarını ziyaret ederek 1 Kasımda yapılacak olan seçimler için destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan'ın pasajlar bölgesinde yapmış olduğu esnaf ziyaretine geçtiğimiz günlerde Bağımsız Milletvekili Adaylığından çekilip tekrar AK Parti saflarına İş adamı İbrahim Toru'nun yanı sıra Eyyübiye ilçe teşkilat üyeleri de katıldı.

3 saat süren esnaf ziyareti sonrası bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “İnşallah 1 Kasıma güçlü bir şekilde girmemiz ve gece, gündüz çalışmamız gerektiğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Biz her sabah esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, bugünde pasaj esnafımızı gezdik. Sayın İbrahim Toru kardeşimiz ve meclis üyelerimizle beraber pasaj esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın beklentisi istikrar, huzur istiyor. Bununda AK Parti ile olacağını söylüyor esnafımız. Bizden daha çok AK Partili esnafımız var ben onlara da çok teşekkür ediyorum. Kendileri de bizim kadar çalışıyorlar. 1 Kasım da inşallah Şanlıurfa gerekeni yapacak. Ve Türkiye’ye Şanlıurfa bir mesaj verecek, AK Partinin kalesi olduğunu bir kez daha gösterecek Şanlıurfa inşallah. Önemli olan huzurumuz, istikrarımız, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. 1 Kasımda ki oylama istikrarımıza olacak. Özellikle her oy kardeşliğimiz için, birliğimiz için ve huzurumuz için olacak. Şanlıurfa’nın huzur şehri kalmasın içinde bu desteğe ihtiyaç var” dedi.

AK aday Özcan, vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinlerken çözümü için not alarak vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini söyledi.
Gittiği tüm iş yerlerinde 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatan Yrd.Doç.Dr.Özcan, vatandaşlara AK Partinin seçim beyannamesi hakkında da bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.