banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Oymak Gaziantep Mitingini Değerlendirdi

Perşembe günü gerçekleşen Gaziantep mitingine katılan Mehmet Oymak; “Sayın başbakanımızın her mitingi gibi Gaziantep mitingi de büyük bir coşku ve yoğun katılım ile gerçekleşti. Gaziantepli kardeşlerimiz mitinge ve başbakanımıza büyük bir teveccüh göstererek mitingde sonuna kadar kalarak başbakanımızı dinlediler.”

Mehmet Oymak; Sayın başbakanımızın Gaziantep mitinginde Şanlıurfa’dan bahsettiğini de söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Sayın başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya olan ilgisi ve sevgisi herkesçe malumdur. Her fırsatta Şanlıurfa’ya olan sevgisini dile getirir. Bu sevgisini Gaziantep mitinginde de tekrar Şanlıurfa’dan bahsederek göstermiştir. Şanlıurfa’nın geçen seçimlerde Türkiye ikincisi olduğunu takdirle hatırlatmıştır.”

Miting ve programlarını tamamladıktan sonra Gaziantep havalimanından ayrılırken Şanlıurfa’ya Selamlarını iletmemizi söylemişlerdir. Bizde bu borç üzerimizde kalmasın diye; Sayın başbakanımızın selamını severek Şanlıurfalı hemşerilerimize iletiyoruz.” dedi

 

Haber: Mehmet Emin KUŞ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.