banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Osman Deniz adaylığını resmileştirdi

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmak için Osman Deniz Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında adaylığa resmen müracaatta bulundu.

 

Şanlıurfa belediye meclis üyesi ve AK Parti grup başkan vekili, Muhasebeci Osman Deniz başvuruların son gününde evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Osman Deniz’e başarılar dileyen Eğilmez; “AK Parti adına Belediyede görev yapan Osman Deniz’in aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Osman Deniz ise “AK Parti gibi bir partide bulunmak ve görev yapmak şereftir.  İki dönemdir Şanlıurfa Belediye meclisinde görev yapıyorum. Tabiri caizse Şanlıurfa’nın kısa ve uzun vadede ne ihtiyacı varsa biliyorum. Görev verildiği takdirde bunun üstesinden geleceğime inanıyorum. Aday adaylığım hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü (saat 17:00’de)  sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.