banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Op. Dr. Korkmaz'dan Temayül Teşekkürü

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, dün yapılan “Temayül yoklaması için oylamaya katılan partililere teşekkür” etti.    

 

 Op Dr. İzzet Korkmaz; “Yoğun bir çalışmadan sonra dün DSİ Konferans salonunda yapılan ve sayımı bugün sabahın erken saatlerine kadar devam eden temayül yoklamasındaki tüm AK delegelere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr İzzet Korkmaz, Delegelerin canla başla çalıştıklarını parti içi demokrasiye katkı sağladıklarını ifade ederek; “Sonuç ne olursa olsun kazananın aslında Şanlıurfa olduğunu ve yapılan temayül yoklamasında, herhangi istenmeyen bir olayın yaşanmaması ve üzücü olayların meydana gelmemesi bizleri son derece sevindirmiştir” diyerek demokratik bir seçim olduğunu belirtti.

 

Amaçlarının makam ve mevki olmadığı Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa insanına hizmet etmek olduğunu söyleyen Op. Dr Korkmaz, “Bu yolda hizmet için çalışan herkese teşekkür ettiğini” sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.