banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Önen; Yollarla tarih yazıyoruz

Milletvekili Önen; “79 yı

 

 

- Cumhuriyet tarihinde toplam 28 Km yol yapı

 

Uzun yıllardır yol sorunlarının giderilmediğini, ilk defa sorunlarını söyledikleri Milletvekili Emin Önen’in gayretiyle yollarının yapıldığını ve bazı köylerinde yollarının yapılmaya başlandığını belirten köy Muhtarları, teşekkür etmek ve bazı köy muhtarlarının da sorunlarını birebir iletmek maksadıyla Otlukalan köyünde akşam yemeğine davet ettiklerini söyledi.

Milletvekili Önen ise, bu konunun da araştırılacağını ve konuyla ilgili kendilerine bilgi verileceğini söyledi nma Partisi (AK Parti) Dış İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, gerek yurt dışı görevlerinden ve gerekse TBMM toplantılarından arta kalan zamanlar ile Referandum çalışması nedeniyle gelip özellikle gezdiği ve ziyaret ettiği köylerde köylülerin sorunlarını öğrenip çözüm bulma gayreti içine girdikten ve bazılarını da çözüme kavuşturduktan sonra bazı Muhtarlar il merkezine bağlı Otlukalan köyünde toplanarak Milletvekiline yemek ziyafeti verdiler.

Yemekte konu

 

Yemek vesile Aynı

Yemek ziyafetinde Vekile te

 

şekkür

Köy Muhtarları

, 30 yıldır yapılamayan köylerin gurup yollarının yapımında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Milletvekili Emin Önen’e teşekkür ederek, “Bizim vekilimiz artık Emin Önen’dir. Yıllardır bekliyoruz. Size bir kere söylediğimiz yolumuz hemen yapıldı. Allah sizden razı olsun” dediler.

Milletvekili Emin Önen de, 79 yı

 

10 bin nar ağ

 

acı kuruyabilir

Bir gurup köy Muhtarı

 

“Kuyuları

mız kapanırsa biz gerçekten çok mağdur oluruz. Zaten binlerce Nar ekmişiz ve daha ekmeye devam ediyoruz. Suyumuz kesildiği taktirde mevcut ağaçlarımız bile kuruyacaktır. Şu an sadece bir köyümüzde

mız kapanırsa biz gerçekten çok mağdur oluruz. Zaten binlerce Nar ekmişiz ve daha ekmeye devam ediyoruz. Suyumuz kesildiği taktirde mevcut ağaçlarımız bile kuruyacaktır. Şu an sadece bir köyümüzde

Mustafa Polat’a ait 10 bin nar ağacımız var. Yeni ekilenler de var. Daha da ekilecekler var. Kuyularımız kapatılırsa hepsi kuruyabilir. Çünkü balıklıgöl projesi kapsamında 16 köyün kuyularının kapatılacağını ve sadece içme suyu verileceği belitiliyor.”
da 16 köyün Balıklıgöl havzasını koruma projesi dahilinde köylerindeki kuyuların kapatılacağını duyduklarını belirterek şöyle dediler;
lda Şanlıurfa’ya toplam 28 Km yol yapılmış olduğunu belirterek, “Şimdi baktığımızda Şanlıurfa’mıza toplam 350 Km yol yapılmış. Bu yıl ise merkezimizde toplam 571 Km yol yapımı planlanmış ve yarısı da gerçekleşmiş. Biz bundan sonra bütün köylerimizin yollarının bir an evvel yapılması için ilgili birimlerimize Ankara’dan gelecek ödenek ve çeşitli destekleri sağlacağız ve takipçisi olacağız. Amacımız yolsuz ve susuz köy kalmamasıdır” diye konuştu.
zamanda Genç İşadamları Dernek üyesi de olan Otlukalan köy sakinlerinden Reşit Yıldız tarafından verilen yemek davetine, Milletvekili Emin Öneni, Müslüm Abacı, Halil Yetkin ve Mehmet Nimetoğlu’nun yanısıra Otlukalan Köy Muhtarı Osman Aslan, Hisarlar Köy Muhtarı Zekeriya Yıldız, Lülecik Köy Muhtarı Ramazan Yavuz, Kızılburç Köy Muhtarı Mahmut Akbaş, Köksüren Köy Muhtarı Hacı Çiftçi, SP Belediye Meclis üyesi Osman Polat ve abisi Mustafa Polat, merkez Halepli Bahçe Mahalle muhtarı Übeyit Arıcı, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Hasan Kaya, Belediye Meclis üyeleri Halil Kaya ve Mehmet Altun, İl Genel Meclisi Başkanı Uğıur Beyazgül ile köy sakinleri katıldı.şma yaparak, Cumhuriyet tarihinde toplam 28 Km yol yapılmış olduğunu belirten Milletvekili Emin Önen, 7 yılda toplam 350 Km yol yapıldığını ve bu yıl ise 571 Km yol yapılmasının palanlandığını, bunun da yarısının tamamlandığını söyledi.

Müslüm ABACI / www.balikligol.com

lda 28 Km, 7 yılda 350 Km yol yapıldı” lmış olduğunu belirten Milletvekili Emin Önen, 7 yılda toplam 350 Km yol yapıldığını ve bu yıl ise 571 Km yol yapılmasının palanlandığını, bunun da yarısının tamamlandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.