Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_3dd548gu15i0qrqkbc04v745i2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Önen: ‘Engelsiz’ toplum için çalışmalıyız haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Önen: ‘Engelsiz’ toplum için çalışmalıyız

Birleşmiş Milletler’in 1992 yılında aldığı karar sonrası “Uluslararası Engelliler Günü” olarak ilan edilen 3 Aralık’ın, tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek amacıyla belirlenen bir gün olduğuna değinen Önen, “Bu gün, engelli insanları anlayabilmek, onlar için yaptıklarımız ve yapamadıklarımızı sorgulayabilmek açısından oldukça önemli” dedi.

“BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Ulaşım alanları, eğitim kurumları, sağlık merkezleri, toplu taşıma araçları gibi yaşamın birçok alanında çeşitli “engeller” ile karşılaşan engelli vatandaşların farkına varmak gerektiğini belirten Önen, “Engelli vatandaşlarımızla birlikte yaşadığımızı unutmamalıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.