banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Okullardan Başkan Bayık’a Teşekkür Plaketi

Sosyal belediyecilikte büyük adımlar atan Hilvan Belediyesi son zamanlarda ilçe merkez ve bazı köy okullarına verdiği maddi manevi desteklerle, eğitime katkısını bir adım daha ileri götürdü. Özellikle Belediye destekli projelerde okullara desteğini esirgemeyen Hilvan Belediyesi, öğrencilerin daha iyi ortamlarda yetişmesi için yoğun bir tempo içinde çalışmaya devam ediyor.

Eğitim konusundaki farklı projeleriyle adından söz ettiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ı ziyaret eden Hilvan Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu müdürü Şakir Seçme ve okul öğretmenleri okullarına verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Belediye başkanını makamında ziyaret eden okul müdürü “ Belediye başkanımıza okulumuza verdiği desteklerinden dolayı şahsım adına, öğretmenlerim ve veliler adına çok teşekkür ediyorum. Özellikle son zamanlarda başlatılan “ Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında belediyemiz okulumuzun çevre düzenlemesini yaparak, eğitime büyük bir katkıda bulunmuştur. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Öğretmenleri kabul eden Bayık” Amacımız rutin işlerin dışında sosyal belediyecilik çerçevesinde eğitime bir katkı sağlamak ve öğrencilerimizin daha rahat ortamlarda eğitim görmesini sağlamak ve bu yönde yetişmeleri için uygun ortam yaratmaktır. Bir nebze de olsa eğitime katkı da bulunabilmişsek ne mutlu bize. Her şey Hilvan’ımız için, her şey geleceğimiz olan çocuklarımız içindir. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da bu yöndeki desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.