Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_f0k84k6hqbb89996jse6o1aqd4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Öğretmenler gününde anlamlı bir ziyaret! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Öğretmenler gününde anlamlı bir ziyaret!

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı Eğitime verdiği önemle her zaman eğitime destek sağlayan Başkan Süleyman Elgün, eğitimcileri de verdikleri emeklerden dolayı yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda her fırsatta öğretmenlerle bir araya gelen Elgün, öğretmenler gününde de eğitimcilerin yanında oldu. Başkan Süleyman Elgün ve yönetimi ile birlikte emekli öğretmen Cemil Dedeoğlu’nun evine yaptığı ziyarette Ak Parti ilçe Eyyübiye Başkanı Süleyman Elgün, ve yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu.


Elgün, eğitimcilerin insan yaşamında ki önemine dikkat çekerek, toplumun gelişmesinde, verdikleri çabalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Elgün, Eyyübiye İlçe Başkanlığı olarak da eğitime katkı sağladıklarını söyledi.


Eğitimcilerin her dönemde var olduğunu söyleyen Elgün, “Bazen anne ve babadan daha fazla öğretmenler yer edinir. Özellikle ilköğretim okulu hayatında olan öğretmenler asla unutulmazlar. Öğretmenlerimize ayrı bir vefa duygusu hissediyoruz. Bizde bugüne kadar, eğitim alanında bir harf öğretmeye çalışanları minnetle anıyoruz. Onlara olan vefa borcumuzu asla unutmayacağız” diyerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Yapılan ziyaretten çok onure olduğunu ifade eden Emekli Öğretmen Cemil Dedeoğlu ise, ''AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün'e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, 24 Kasım Öğretmenler gününde bizleri evimizde ziyaret ettikleri için Eyyübiye ilçe başkanlığına çok teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Yaklaşık olarak yarım saat süren ziyaretin ardında hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.