banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Nebati: “Urfa’yı Ve Urfalıları Çok Seviyorum”

Nebati Şanlıurfa’dan aday olmayacağını vurguladı.

Anadolu Soruyor programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’nun sorularını yanıtladı.

İbrahim Toru’nun “Kamuoyu yoklamalarında Nurettin Nebati’nin Şanlıurfa’dan aday olması ve Bakanlık yapması isteniyor. Bu konuda sizler ne diyeceksiniz” sorusuna AK parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, görev adamı olduğunu belirtti. Nerede görev verilirse orada yapacağını söyleyen Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in çok iyi çalışmalar yaptığını kaydetti.

Bakan Çelik’in 3 dönemi bitirdiğini de belirten Nebati, Urfa’nın vekillerin içerisinden birisinin Bakan olmasının güzel olacağını söyledi. Nebati, Şanlıurfa’dan aday olmayacağını ve İstanbul’dan aday olacağını belirterek, Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacağını kaydetti. Nurettin Nebati sözlerinin sonunda Urfa’yı ve Urfalıları da çok sevdiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.