Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_n8ae2oaeiqvj51trhuoj11d2k5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Muzaffer Çakmaklı siyaseti bıraktı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Muzaffer Çakmaklı siyaseti bıraktı

MHP’den istifasıyla ilgili Urfastar muhabirlerine bilgi veren Çakmaklı, uzun yıllardır siyasette aktif olarak görev aldığını ve artık siyasi hayatına bir nokta koyması gerektiğini düşünerek siyasete nokta koyduğunu ifade etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Parti Başkanlık Divanı Üyesi 21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Muzaffer Çakmaklı’nın partideki görevlerinden istifa ettiği parti il teşkilatınca da duyuruldu.

 

MHP Şanlıurfa Teşkilatı’ndan yapılan yazılı açıklama ile Muzaffer Çakmaklı’nın istifası duyurulurken, parti İl Başkanlığı’nın istifa ile ilgili değerlendirmesine de yer verildi.

 

MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz imzası ile yapılan açıklamada şu hususlara değinildi:

 

“Biz MHP Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak belirtmek isteriz ki; bu istifa kararı tamamen Sayın Muzaffer Çakmaklı beyin kendi kişisel kararıdır. Biz de teşkilat olarak kararı saygı ile karşılıyoruz. Sayın Çakmaklı’nın istifası, MHP il ve ilçe başkanlıklarını bağlamamaktadır.

 

Biz MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak görevimizi mevcut genel merkezimize bağlı olarak yürütmekteyiz. 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan MHP olağan kongresinin birlik ve beraberlik içersinde geçmesi en büyük temennimizdir. Demokratik ve hukuk kuralları içersinde yapılacak bu kongrenin sonucu ne olursa olsun, MHP’nin bu kongreden daha güçlenerek çıkacağını ve tek başına iktidar hedefine daha hızlı adımlarla ilerleyeceğine inancımız tamdır.”

İbrahim Şeker / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.