banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

MUSTAFA ZAHİT’TEN ÖNAL’A ZİYARET

Belediye seçimleri öncesinde adaylık ziyaretlerini sürdüren Zahit, sivil toplum kuruluşlarını yakından takip ederek değerlendirmelerde bulunuyor. Hayli faal olan Şanlıurfa Müteahhitler Derneğini ziyaret eden Haliliye Ak Parti Belediye başkan aday adayı Mustafa Zahit, başkan Önal'la fikir alış verişinde bulundu.

Hayli sıcak samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan aday adayı Mustafa Zahit, ''Halk ve sivil toplum kuruluşların beklentilerini bildiğini iç içe çalışmak istediklerini projelerinin içinde yer aldığını ifade etti. Şehrin vizyonunu belirleyen, güvenli konutlar, iş yerlerinde, kurum ve kuruluşlarda her daim inşaata ihtiyaç duyulduğunu, bunun bir medeniyet olduğuna vurgu yapan Zahit, “Demek ki Müteahhitlerimiz çok önemli bir görev üstleniş durumda. Ben dahil tüm siyasetçilerimiz, hizmet eri olarak Müteahhitlerimizin görüşleri ve tecrübeleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. Başkan seçilirsem şüphesiz ki başta Müteahhitler Derneğimizle iç içe olacağız” diyerek mesaj verdi.

Ev sahibi Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal ise, Mustafa Zahit Kamuoyunun yakından tanıdığı ve bildiği uzun yıllar Refah Partisinden, Fazilet Partisi’nden ve son olaraktan yaklaşık 12 yıldan beridir AK Parti'nin kurulduğu günden, bugüne kadar AK Partinin çeşitli kademelerinde görev almış ve merkez ilçe başkanlığı yapmış çok değerli bir arkadaşımızdır. AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adayı olan Mustafa Zahit'in cesaretinden ve hizmet anlayışından dolayı kutluyor, başarılar diliyorum. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.