banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Muhtarlar Ak Parti'den Demokratik Açılımı Sordular

 Yakubiye, Topdağı ve Dedeosman Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.  Sorunlarını yerinde tespit edip taleplerini not alarak çözümü konusunda çalışma başlattılar.

Mahalle Muhtarlarını senede en az 4 defa ziyaret etmeyi planlayan AK Parti İl Teşkilatı Muhtarları Ziyaret Komisyonu, ziyaretlerinin ikinci turunda son olarak Yakubiye, Topdağı ve Dedeosman muhtarlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlere Komisyon Başkanı İsmail Güneş'in yanı sıra Merkez ilçe başkanı Mustafa Zahit AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İsa Kızıldemir, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Demirkan, Belediye Meclis üyesi Mehmet Altun, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Polat katıldı.

İlk olarak Yakubiye Mahalle muhtarı Abdulkadir Akbaş'ı ziyaret eden ekip muhtarın sorunlarını dinlediler.

Muhtar Abdulkadir Akbaş; "Ak Parti Teşkilatı olarak beni ziyaret etmeleri ve mahalle sorunlarını dinlemelerinden dolayı çok memnun oldum. Özelikle "Demokratik Açılım"  konusundaki çalışmalara STK olarak katılmak istiyoruz. Anayasa paketi değişikliği için referandum yapılacak. Referandum ile ilgili bilgilendirilmek istedim. Ziyaretten memnun kaldım" dedi.

Ziyaret ekibi Topdağı mahallesinde Muhtar Bilal Teker'i ziyaret ettiler. Muhtar Bilal Teker;  "Bizi büromuzda ziyaret edip sorunlarımızı dinledikleri için çok memnun kaldım. Mahallenin sorunlarını detaylı olarak aktarma fırsatı yakalamış oldum" dedi.

Ziyaretin son durağında Dedeosman mahallesine geçen çalışma ekibi; Dedeosman Mahalle muhtarı Kadir Polatoğlu'nu ziyaret ettiler. Muhtar Polatoğlu; "Mahallemizle ilgili sorunlarımızı ve taleplerimizi iktidar partisi yetkililerine sundum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.