banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Milletvekili Akyürek’ten Karaköprü beldesine ziyaret

Çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak için Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ve beraberindeki partililerle AK Parti Karaköprü Belde Teşkilatını ardından da Karaköprü Belediye Başkanlığına geçerek ziyarette bulundu.



AKYÜREK; “BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ, HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’yi makamında ziyaret eden Milletvekili Akyürek, beldede yapılan çalışma ve hizmetlerle ilgili bilgi aldıktan sonra yaptığı ziyaret ile ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi; “Başkanımız genç, okumuş, kültürlü ve tahsilli bir kişi ve aynı zamanda ona güveniyoruz onun arkasındayız, zaten Karaköprü bugün gayrimenkul olarak gelişme içersinde bunu herkes biliyor ki her geçen gün parlayan bir yıldız olmuştur, ben inanıyorum ki Başkanımız daha güzel işler yapacak ekibi ile beraber bizde milletvekili olarak onun her zaman arkasındayız, Başbakanımızın Şanlıurfa’ya bakışı çok güzel Bakanımızın olması 10 tane milletvekilimizin olması Şanlıurfa için büyük bir şans onun için Başkanımıza başarılar diliyorum, Allah muvaffak etsin” dedi.





Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise “ Sayın milletvekilimiz öncelikle Karaköprü’ye şeref vermişlerdir, belde teşkilatımızı ziyaret ettiler, şuanda da Başkanlığımızı ziyaret ettiler, duygu ve düşünceleri için öncelikle teşekkür ediyorum, her yönüyle güzel bir birlik ve beraberlik var hem belde teşkilatımız, il teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız ve yine milletvekillerimizle bakanımızla müthiş bir uyum var, bu uyumdan toplum kazanacak Şanlıurfa’mız kazanacak buna inanıyoruz, güven ve temennileri içinde Sayın milletvekilimize teşekkür ediyoruz, tekrar şeref vermişler hoş gelmişler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.