banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Midyat'ta AK Parti'den HÜDA–PAR'a ziyaret

Mardin Milletvekili adayı Orhan Miroğlu ile Başkanı Melih Güneştan’ın  da  aralarında bulunduğu AK Parti heyeti, HÜDA-PAR Midyat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Mardin Milletvekili adayı Miroğlu, Nusaybin’de Ziraat Odası Başkan yardımcısının öldürülmesine tepki göstererek, “Artık kaos bitsin. Mesele sadece AK Parti meselesi değil, ülke meselesidir. Türkiye’ye karşı oynanan bu oyuna son verilmeli artık. Halkımız bu yaşananlardan sonra bazı şeylerin farkına vardı  ve bu oyunu bozacağına inancımız tamdır. 6-8 Ekim gibi bir ortama döndürdüler memleketi. Artık  bu tür olaylar yaşanmasın.1 Kasım inşallah bunların son bulmasına vesile olur.” dedi.

Midyat  Hüda-Par İlçe Başkanı İsa Altunkaynak  ise, ziyarette  yaptığı konuşmada , “1 Kasım seçimlerinin milletimize huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Artık kimsenin bu kaos ortamına tahammülü kalmadı. Zira başta bölgemiz olmak üzere ekonomik sıkıntılar baş göstermeye başladı. Artık bir an önce barış ve huzur ortamı sağlanmalıdır. Kardeşliğin tesis edilmesinin önündeki engellerin bertaraf edilmesi gerekir.  Bunun tek çaresi ise İslam kardeşliği ekseninde,  insani hakların karşılıksız olarak verilmesidir”. ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.  (Süleyman Tunç-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.