banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

MHP ve AKP'den HAS Partiye katılım

Yaklaşan 12 Haziran seçimleri ile siyaset meydanlarında çeşitli hareketliler yaşanılıyor en büyük hareketlilik yeni kurulan ve siyaset meydanlarında kısa sürede adından söz ettiren Halkın Sesi partisi (HAS PARTİ) seçmenler tarafından büyük teveccühler görüyor.

 

Şanlıurfa’da Halkın Sesi Partisi her koldan tüm çalışmalarını son sürat devam ediyor en son hareketlilik ise Gençlik kollarında yaşandı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AKP den olmak üzere gençlik kollarına 40’nın üzerinde bir katılım sağlandı.

 

Katılımda bir teşekkür konuşması yapan Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Mehmet Fahir Kayacan halkımızın kısa sürede bize gösterdikleri bu teveccühten çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Kayacan konuşmasında Genel Başkanımıza halk tarafından çok büyük bir sevgini olduğunu bu sevgilerinin 12 Haziranda sandıklara yansıtılacağını ayrıca Yurt çapında Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Tarafından sürdürülen mitinglerde artık baraj sorunun yaşamadıklarını çok kısa bir sürede kurulmalarına rağmen Ana muhalefet partisinden daha etkili bir siyaset yürüttüklerini ve bu siyaseti yürütürken hiç kimsenin şahsiyetine asla hakaret etmeden siyasi adap içinde yaptıklarını söyledi.

 

Kayacan, MHP ve AKP den partimizi benimseyip katılım sağlayan gençlere katılımlarından dolayı kendilerini teşekkür ettiğini ve yapılan bu katılımda büyük çaba gösteren Gençlik kolları Başkanı Mustafa Ağaç’ada teşekkür etti.

 

Katılımda Hazır bulunan Milletvekili adayları da birer teşekkür konuşmasının ardında katılım yapan gençlerin adına İbrahim Sağır ve İsmail Demir’in parti rozetleri İl Başkanı Mehmet Fahir Kayacan ve Teşkilat Başkanı Süleyman Elgün taktı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.