banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Balıklıgöl'de

Milliyetçi hareket partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Siverek’te yaşayan akrabası Mehmet Fettahlı’nın sünnet olacak olan adını taşıyan oğlu Devlet Fettahlı’ya kirve olmak için Şanlıurfa’ya geldi.

 

Beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, İsmet Büyükataman ve Semih Yalçın ile birlikte Ankara’dan Şanlıurfa’ya gelen Devlet Bahçeli’yi GAP havaalanında MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz ile partililer karşıladı.

Buradan araç konvoyuyla Şehir merkezine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin İl Başkanlığına ziyaret etti.

MHP genel Başkanı Balıklıgöl’e geçti. Balıklıgöldeki kutsal Balıklara yem atan MHP Genel Başkanı daha sonra Hz. İbrahimin doğuduğu mağara olarak bilenen Dergeh’ı ziyaret etti. Burada şifalı sudan içen Bahçeli dua etti. Balıklıgöl gezisinin ardından Kirve olduğu akrabasının oğlunun akşam saatlerinde Paşa konağında yapılacak olan sünnet düğününe katılmak için karayolu ile Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine geçti. Sünneten sonra Devlet Bahçe Gaziantep,e geçecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.