banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Merkez ilçe başkanlığı yapan Mustafa Zahit Vekilliğe aday VİDEO

AK Parti Şanlıurfa il Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Zahit, daha sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında başkan yardımcısı Cuma Ağaç’ı ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Mustafa Zahit, başvuru sonrası yaptığı açıklamasında, Ak Parti’nin şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalar ile sürekli daha iyiye giden bir Türkiye’de yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Güzel ülkemiz, Türkiye’miz, geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi handikaplardan, ekonomik krizlerden, darbe yönetimlerinden arınıp artık icraatların yapıldığı, milletin menfaatlerinin ön planda tutulduğu, Hak yolunda halk için hizmet eden, tüm dünyaya söz söyleme hakkı olan bir pozisyona gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan ve çok değerli bir aşamaya gelen Ak Parti, Değerli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile kutlu yolculuğuna devam ederken, Ak Parti sadece kendi toprakları altında yaşayanların değil tüm dünyadaki Müslümanların, mazlumların da savunucusu, öncüsü olmuştur.

Ben de bu toprakların bir evladı olarak, memleketime, insanıma hizmet etmeyi ibadet görerek tüm mazlumların haklarının yılmaz savunucularından biri olmak, yapılan çalışmaları daha da ileri seviyeye taşımak adına 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nde Ak Parti’ den Milletvekili aday adaylığına başvurumu yaptım.
Halkımızla birlikte el ele Hak yolunda Yeni Türkiye’ye daha güçlü yürümek için çıktığım bu yolculukta, Allah’tan hayırlısını diliyor, desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.’’ Dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı Cuma Ağaç’da ‘’AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığına 12 yıl boyunca hizmet veren Mustafa Zahit’in milletvekili aday adaylığı bizleri son derece memnun etmiştir. Mustafa Zahit, AK Parti’nin kurucularındadır. En iyi hizmet edeceğini biliyorum.’’ Dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı Mehmet Ali Polat ise ‘’ Şanlıurfa AK Parti İl başkanlığımıza müracaatta bulunan Mustafa Zahit başkanımızın müracaatını aldık. Zahit, teşkilatımızın kurucularındadır. 12 yıl merkez ilçe başkanlığı yapmıştır. Şanlıurfa güzel hizmetleri olmuştur. İnşallah kısmet olursa milletvekili olarak güzel hizmetlerin devamını diliyoruz. ‘’ Dedi.

 


Mustafa Zahit Kimdir?

1975 Tarihinde Şanlıurfa doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. Askerlik görevini 1995 -1996 yılları arasında Edirne Keşan’da yaptı. Mustafa Zahit askerlik görevinin bitmesinin ardından Refah Partisine üye oldu. Refah Partisinin kapatılmasının ardından Zahit, Fazilet Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.
Mustafa Zahit, 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu üye olarak Şanlıurfa Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 2004 yılının Eylül ayında AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı oldu. Mustafa Zahit 2013 yılının Temmuz ayına kadar bu şerefli görevi devam etti. Zahit 10 yıl boyunca AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığını görevini yaptı.
Mustafa Zahit, Bu süre zarfında 2 yerel seçim, 3 genel seçim, 2 referandum, 3 kongre heyecanını ve mutluluğunu yaşayarak partisine hizmet etti. Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte Merkez İlçe başkanlığı görevi sona erdi. Mustafa Zahit 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Haliliye Belediye Başkan aday adayı oldu. Son olarak ta önümüzdeki 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı oldu.
Esnaf bir aileden gelen Mustafa Zahit, halen inşaat ve tekstil alanında faaliyet gösteren aile şirketinin ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.