banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Haliliye Belediye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Harran Üniversitesi

Mehmet Yavuz'u güllerle karşıladılar

HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili aday Mehmet Yavuz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ziyaretlerine devam eden Yavuz, beraberindeki heyetle gittiği Birecik ilçesine bağlı Yuvacalı (Hevacık) köyünde çocuklar tarafından güllerle karşılandı.

Yavuz ve beraberindeki heyetin geldiğini duyan köy çocukları bahçeden topladıkları güllerle Yavuz’u karşıladı. Yanlarında getirdikleri gülleri Yavuz’a uzatan çocuklar, köyümüze ‘hoş geldiniz’ dedi. Çocukların kendisine verdiği gülleri alan Yavuz, çocuklara teşekkür etti ve onlarla yakından ilgilendi.

Geldiği bir köy evinin önünde bekleyen 4 yaşındaki 2 küçük kız çocuğu daha derledikleri gül demetini Yavuz’a verdi. Kendisine hediye edilen güllerden dolayı sevinen Yavuz, çocukların isimlerini sorarak onlarla kısa bir sohbet yaptı.

Ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Yavuz, köy muhtarı Cumali Bozkurt’un evine misafir oldu. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği Yavuz, burada yaptığı konuşmada, yaşanan bütün sorunlara İslami bir muhalefetle çözüm bulacaklarını dile getirerek bunun için köylülerden destek istedi.

Ziyaret ettiği tüm evlerde güler yüzle karşılanan Yavuz ve beraberindeki heyet, ziyaretlerin ardından köyden ayrıldı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.