banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Mehmet Akyürek Ramazan Bayramı Mesajı


Akyürek mesajında; Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma, paylaşma ve muhabbet yıldızının parladığı bir Ramazan ayını daha uğurladık.
Bu ayda, eller her zamankinden daha çok iyiliğe açıldı. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düşkünlere yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örnekleri sergilendi. Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaştık. Yüce Rabbime şükürler olsun ki, Arakan’daki Müslüman kardeşlerimize, gerek Suriye’den gelerek topraklarımıza sığınan komşularımıza yardım elini uzatmayı nasip etti. Böylece Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan bayramına ulaştık.
Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruğa ulaştığı bir bayramı daha idrak ediyoruz. Bayram günlerimizi en iyi şekilde değerlendirmeli, yakınlarımızı ziyaret etmeli, fakirleri ve kimsesizleri gözetmeli, çocukları mutlu etmeli; kısacası bu büyük mutluluğun dışında kalmamalıyız. Çünkü bayram, kederlerin ve sevinçlerin paylaşıldığı toplumsal bir kaynaşma günü olarak, toplumun bütün kesimleri tarafından paylaşıldığı oranda bayram olma özelliği kazanacaktır.
Bayramların; bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer imkân olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.