banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Meclis Üyesi Yetim'den görkemli seçim bürosu açılışı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi (Karaköprü) Meclis Üyesi Sabri Yetim 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri için mensubu olduüu partisi için sigorta bölgesinde seçim bürosu açtı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Şanlıurfa AK PArti Milletvekili Adayı Faruk Çelik adına açtığı seçim bürosu miting havasında yapıldı.

Milletvekili adayları Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başşkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ŞAnlıurfa Eski belediye Başkanı Uğur Esat Akgöl, Akşemsettin, Akabe, Süleymaniye, Direkli mahalle sakinleri ve mersavi aşireti üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

 

Seçimlerin parti seçimi değil, varolma seçimi olduğunu belirten Sabri Yetim; "Yeni yüzyılın selahaddini eyyübisi olan Recep Tayip erdoğan ve davasına sahip çıkılacak bir seçimdir" dedi.

Selamlama konuşması yapan İl Başkanı Zeynel abidin Beyazgül ise teşkilat olarak seçimlerde yüzakıyla çıkmak istediklerini belirterek seçimin önemine değindi. 

Milletvekili KAsım Gülpınar ise maddi yatırımların yanında manevi yatırıma değindi. Gülpınar, gençliğin imanı ve ihlasının üzerinde durdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi ise kırsala yapılan yatırımlara değinerek; Süleymaniye ve akabe arasında bulunan Karakoyun deresinin iki kenarında yeni yollar açmak istediğini belirtti.

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Bakan Faruk Çelik ise genel sitasettin kililtlendiğini belirtti. 12 bin yıllık göbeklite!ye turistin gelmediği, ortellerin boşalmaya başladığı ve fabrikaların durduğunu söyledi.

Çelik, 1 Kasım seçimlerinin tekrar huzur getireceğine inandığını belirterek, bu davaya ve ülkeye sahip çıkmalarını söyledi. 

haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.