banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Maliye Bakanı Şimşek yemek tarifleriyle ünlü Oktay Ustanın sunduğu yemek programına katıldı

Başbakan Erdoğan sürpriz bir kararla Gaziantep yerine Batmandan aday gösterdiği Maliye Bakanı Mehmet Şimşek seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Şimşekin son adresi bir yemek programı oldu.

Şimşek ev hanımlarının yakından izlediği yemek tarifleriyle ünlü Oktay Ustanın hazırlayıp sunduğu Yeşil Elma programına katıldı.

Eğitiminin bir bölümünü yurt dışında geçiren Şimşek programda yurt dışında tek başına yaşadığı dönemde yemek yaptığını anlattı. Milletvekilliği ve ardından bakanlık sürecinde buna fırsatı olmadığını söyleyen Şimşek Oktay Ustanın yaptığı yemekleri merakla izledi.

Şimşek, Oktay Ustaya memleketi Batmandan hangi yemeği yaptıklarını sordu. Oktay UstaNın yanıtı ise Yarın Batmandan programımıza gonderilen kuru fasulyeyi pişireceğiz Sayın Bakanım oldu.

/

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.