banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Malatyalılar Derneğinden Elgün'e Ziyaret


Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Süleyman Elgün, ''Şanlıurfa Malatyalılar Derneğinin yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Ahmet Doğan ve beraberindekilere teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Elgün, “Şanlıurfa Malatyalılar derneğinin bu şehirde ikamet eden hemşerilerinin birlik ve beraberliğin sağlanması, örf, adet ve kültürlerinin yaşatılması açısından çok önem arz ediyor. Bunun için de hemşeri derneklerini çok önemsiyorum. Hemşeri dernekleri o şehirde yaşayan kendi illerinden olan insanların belli bir kültür ahlak üzerine yaşamasına ön ayak olmalı, onların içerisinden sosyal sıkıntıya düşüp yolun dışına çıkacak olanları da korumalı diye düşünüyorum.” dedi.

Şanlıurfa Malatyalılar Dernek başkanı Ahmet Doğan ise ''Bilindiği üzere AK Parti Eyyübiye ilçemiz ve AK Parti Eyyübiye ilçe başkanlığı yeni kuruldu. AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Süleyman Elgün ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek fikir alış verişinde bulunmak ve destek vermek için buradayız. Bizleri güzel karşıladıkları için başta ilçe başkanımız Süleyman Elgün'e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.