Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_p1u3cragl1l7dj8gclo96kv6l1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kurtulmuş; Adaletsiz kalkınma partisi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kurtulmuş; Adaletsiz kalkınma partisi

Şanlıurfa’da partisinin Topçu meydanında düzenlediği mitinginde konuşan Prof. Numan Kurtulmuş; Ak Parti'yi eleştiren Genel Başkan Kurtulmuş, iktidarı İnsanların emeğini sömürmekle suçlayarak Ak Parti'nin adı Adaletsiz Kalkınma Partisi olsun' dedi.

 

Şanlıurfa’nın Topçu meydanında yaklaşık 2 bin kişiye hitap eden Kurtulmuş'tan Başbakana çağrı "Kanal Açmaya Meraklıysan GAP'taki Kanalları Açalım" dedi. Başbakan'ın "çılgın olarak nitelendirdiği" Kanal İstanbul projesine değinen Kurtulmuş Kanal İstanbul yerine Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Kurtulmuş şöyle konuştu: "Sulu tarıma geçilemediği için Urfa halkı hala tarımı güçlendiremedi. Yıllardır GAP bitirilemedi. İlla kanal açmak istiyorsan GAP'taki bitirilmemiş kanalları milletle beraber hep beraber açalım. Ne hikmetse GAP'tan hiç bahsetmezler. GAP'ın etrafına finans kapitalizmin büyük şirketlerini getiremeyecekleri için bu konuyu konuşmuyorlar"

 

Ak Parti'nin adı Adaletsiz Kalkınma Partisi olsun' Ekonomi politikaları nedeniyle Ak Parti'yi eleştiren Genel Başkan Kurtulmuş, iktidarı İnsanların emeğini sömürmekle suçlayarak, "Türkiye'de 20 milyon insan başkasının yardımı olmadan yaşamayacak durumdadır. Bunun içinde haksızlık, adaletsizlik ve yoksulluk var. İktidar partisine adaletsiz kalkınma partisi diyelim bu isim daha çok yakışır" dedi.

 

KURTULMUŞ; İKTİDAR PARTİSİNİN ADI BUNDAN BÖYLE ‘ADALETSİZ KALKINMA PARTİSİ’DİR

HAS Parti Lideri Kurtulmuş "İktidar partisinin adını adaletsiz kalkınma partisi olarak değiştirelim" dedi. Halkın Sesi Partisi Güneydoğu'daki mitinglerine Şanlıurfa'da devam etti. Topçu Meydanı'nı dolduran kalabalığa seslenen Has Parti Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, son rakamlara göre Türkiye'de kalkınma rakamlarının arttığını ama bu kalkınmadan halkın nasiplenemediğini belirtti. Kurtulmuş, "Ülkemizde 20 milyon yurttaş bir yardım almadan hayatını devam ettiremiyor. Bu kalkınma zadegan için, seçkinler için, ensesi ve kasası yağlılar içindir. Kalkınmadan bizim Ahmetler-Mehmetler yararlanamıyor. Bunun adına adalet kalkınma falan demezler. İktidar partisinin adını adaletsiz Kalkınma Partisi diye değiştirelim" şeklinde konuştu.

 

KANALİSTANBUL’U BIRAK, GAP KANALINI BİTİR

Hükümetin Yeşil Kart verdiği için övündüğünü söyleyen Genel Başkan Numan Kurtulmuş, "Bir hükümet Yeşil Kart verdim diye övünemez. Yeşil kart demek yoksul demektir" ifadelerini kullandı. Has Parti iktidarında önce ekonomi sisteminin değiştirileceğini kaydeden Kurtulmuş, "Hakça paylaşılan bir ekonomi kurulacak ve bu ülkedeki bütün insanımız refahtan payını alacak" dedi. Başbakan'ın "çılgın olarak nitelendirdiği" Kanal İstanbul projesine değinen Kurtulmuş Kanal İstanbul yerine Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Kurtulmuş şöyle konuştu: "Sulu tarıma geçilemediği için Urfa halkı hala tarımı güçlendiremedi. Yıllardır GAP bitirilemedi. İlla kanal açmak istiyorsan GAP'taki bitirilmemiş kanalları milletle beraber hep beraber açalım. Ne hikmetse GAP'tan hiç bahsetmezler. GAP'ın etrafına finans kapitalizmin büyük şirketlerini getiremeyecekleri için bu konuyu konuşmuyorlar"

 

 

BİZ ZADEGANLAR DEĞİL, URFALI IRGATLARIN PARTİSİYİZ

Ak Parti ve CHP'nin milletin sorunlarına çözüm üretemediğini vurgulayan Kurtulmuş, "Sorunları nasıl çözeceksin, bunları konuşmak zor. Ama kavga üretmek, bu kavga üzerinden halkı bölerek oy toplamak çok kolay. İşte tam bu noktada Has Parti'ye ihtiyaç var. Has Parti küfretmeden siyaset yapmayı biliyor, düşmanlıklar üzerinden siyaset yapmıyor, karşı tarafa çelme takmayı siyaset üslubu olarak benimsemiyor. Doğruya doğru diyor, yanlışlıkların karşısına çıkıyor. Halk da bunu görüyor" ifadelerini kullandı. "Onlar halkı bölmeye çalışsalar da biz derleyip toparlıyoruz" diyen Kurtulmuş şu şekilde devam etti: "Bizim lügatimizde ayrım yok, Hazreti İnsan var. Bizim siyasetimizin merkezi Ankara'da İstanbul'da oturan zadeganlar değil Urfa'nın köylerindeki ırgatlar, işçiler, kadınlar ve gençlerdir." Dedi.

 

Konuşmasının sonunda, toplanan kalabalıktan genel seçimler için partisine oy isteyen Kurtulmuş, seçim otobüsünün üstünden karanfil atarak miting alanından ayrıldı

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.