banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kurtaj İle İlgili SGK Raporlarını Açıklayacak
Bakan Çelik, seçim bölgesi Şanlıurfa’daki Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde bir dizi açılış gerçekleştirdi. Açılışların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çelik, memurların hükümetin mali disiplini elden bırakmadığını kaydetti.

“MEVSİMLİK SİYASET YAPMIYORUZ”

Çelik, memur zamları ile ilgili popülist değil ekonomik verilerle karar aldıklarını belirterek, “Memurlarımıza biz 4+4 verdik. 4+4 enflasyonun üzerinde bir artıştır. Daha fazla artış arzusu ve beklentisi saygı değerdir. Ama hükümetimiz, mali disiplini elden bırakmıyor. Ve popülist bit politika çerçevesinde değil, olması gerektiği ekonomik verilerle gidişat çerçevesinde kararlarımızı alıyoruz. Mevsimlik siyaset yapmıyoruz. Kalıcı siyaset yapıyoruz” dedi.

Çelik, gazetecilerin kürtaj tartışmalarıyla ilgili sorusuna ise, “Bu konuyla ilgili önümüzdeki süreç içersinde bazı rakamlar, yani Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki raporları açıklayabilirim. Yani ilgililer, yetkililer özellikle hekim arkadaşlarımız değerlendirmeler yapıyorlar. O noktada kalınmasında fayda var” şeklinde yanıtladı.

Mucahit Yolcu'nun Haberi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.