banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Köyler beton yolla Siverek'e bağlanıyor

Başkan Güvenç ve beraberindekiler ilk olarak Narlıkaya Mahallesi'ne gitti. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Güvenç, onların taleplerini dinledi.

 

Mahallenin eksikliklerini not aldıran Başkan Güvenç, ülkenin memuruna maaş veremediği durumdan kırsal mahallelerin içini beton yapan ülke haline geldiğini hatırlattı.

 

Heyet daha sonra betonlama işlemin devam ettiği Gebendiris, Eşme, Söğütlü Beydeş grup yolunda incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

 

Söz konusu yolda Toplamda 32 kilometre betonlamanın yapılacağını ifade eden Başkan Güvenç, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve 23 kilometrenin bittiğini ifade etti.

 

Köylünün, garibanın derdini kendilerine dert ettiklerini vurgulayan Başkan Güvenç, şunları söyledi:

 

"Köylerin yolunun çamur olmasını, içme suyunun probleminin olmasını, kanalizasyonun olmayışını ayıp sayıyoruz. Gücümüz imkanlar neticesinde yatırım yapmaya bu kaderi değiştirmeye çalışıyoruz. Bugünde hamd olsun bu güzel örneği gördük. 32 kilometrelik yolun 23 kilometresini bitirmişiz. Köylümüz mutlu biz bu işlerden keyif alıyoruz. Olmaz denileni yapıyoruz. Beton yollar köylerde artık kendini gösteriyor. "

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.