banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Koordinatör Harun Karaca Merkez İlçeyi Ziyaret etti
Düzenlenen toplantıda konuşan Karaca, “Bizlerin bir tek hedefi var. Kişilerden ziyade, tabanımız kimleri istiyor, bizi temsil edecek arkadaşlarımız, en önemlisi de kongre yapılana kadar o kongrede birlik olarak çıkmaktır'' dedi.

Karaca, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, ve mahalle temsilcilerinin yer aldığı toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Şanlıurfa İl Koordinatörü Harun Karaca, ''Yaklaşık 6 aylık Şanlıurfa'da koordinatör olarak genel merkezimizin bizi görevlendirilmesi neticesinde öncelikle ilçe kongresini yaptık. İlçe kongrelerimizi hamdolsun güzel bir birliktelikle, kırgınlık olmadan, küskünlük olmadan mümkün olduğu kadar istişareye dayalı olarak yaptık. Burada birçok arkadaşlarımız da biliyor. Özellikle şahsım olarak söyleyeyim; buraya çok büyük mesai harcadım ve çok şükür ilçe kongrelerimizi bitirdik. Bizlerin bir tek hedefi var. Kişilerden ziyade, tabanımız kimleri istiyor, bizi temsil edecek arkadaşlarımız, en önemlisi de kongre yapılana kadar o kongrede birlik olarak çıkmaktır'' dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı İl Kongresi’nde en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade ederek, “Bilindiği üzere bu hafta bizim ilimizin kongresi yapılacak. Çok önemli bu kongre sayın Başbakanımız da Pazar günü Şanlıurfa'da olacaklardır. Bizler de inşallah hem teşkilat olarak, hem Şanlıurfalılar olarak sayın Başbakanımızı Urfa’nın şanına yakışır bir şekilde misafir edeceğiz. Burada çok coşkulu bir kongre yapacağız. Sayın milletvekilimiz, İl Koordinatörümüz, kongre için bugün bu toplantıyı düzenlememizi istedi. Pazar günü yapılacak olan kongrenin öncelikle partimize, Şanlıurfa'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum'' şeklinde konuştu.

Toplantı, Karaca’nın mahalle temsilcilerinin sorularını yanıtlamasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.