banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Kongreye saatler kala flaş gelişme
Başbakan  Recep Tayyip erdoğan'ın parti il binasından ayrılmasından kısa bir süre sonra il Başkanlığına İl Başkan adayı Ali delioğlu ve eski İl Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte geldiler.

İl başkanlığına çıkan Delioğlu ve Ekinci, İl Başkanı Yusuf Eğilmez'le kısa bir görüşmedne sonra Bakan Faruk Çelik ve Milletvekilleri ile görüşmeye geçtiler.

Görüşmenin ardından  Ali Delioğlu ve Mehmet Ekinci İl Başkanlığından ayrıldı. 
Ali Delioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çekil talimatı vermemiş. Bakan Faruk Çelik tarafsızlığını koruyor. bazı milletvekillerin çekil talebi oldu. Bizde arkadaşalrımızla görüştük. çekilmeyeceğiz' dediği ifade edildi. 
www.ballikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.