banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kimsesizlere Belediye Sahip Çıkacak VİDEO

Mahalle buluşmaları kapsamında Eyyübiye İlçesine bağlı Selçuklu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, “Belediyemiz; kimsesizlerin kimsesi olacak, kimsesizlerin sahibi olacak, kimsesizlerin hizmetkârı olacak” dedi.
Selçuklu Mahallesinde vatandaşları selamlayan Celalettin Güvenç, gösterilen teveccühün kendilerini mutlu ettiğini ve Türkiye’nin geleceğine olan umutlarını arttırdığını söyleyerek, “Sevgili gençler, hep beraber birlik ve beraberliğimizi korursak, eski kötü günlere dönmeme kararında olursak, dostumuzu düşman bellemezsek, birbirimizi bağrımıza basarsak; diyebiliriz ki gelecek Şanlıurfa’nındır, Eyyübiye’nindir. Bunun için çok çalışmamız lazım” dedi.
Celalettin Güvenç, toplum içinde ayrılık ve gayrılığın kalmadığına; Kürtçe, Arapça televizyonların artık yayında olduğuna, insanların özgürce anadillerini öğrendiği okulların açıldığına dikkat çekerek, “Bir asırlık sorunları 10 yılda çözdük. Samimiyetle çözdük. Yedi düvelle mücadele ederek çözdük” dedi.
İki buçuk yılda 3 bin 700 kilometre yol yaptıkları, 400 üzerinde su yok denilen köylerde içme suyu açarak, su ulaştırdıkları söyleyen Celalettin Güvenç, “İnşallah Büyükşehir Belediyesini desteklerinizle aldığımızda Eyyübiye neyse gözümüzde Haliliye aynı olacak gözümüzde, Haliliye ne ise Viranşehir aynı olacak gözümüzde Suruç neyse Ceylanpınar aynı olacak gözümüzde; belediyeleri sizlerin belediyesi yapacağız. Halka açık, hesap sorulabilir belediye yapacağız sizlerin duasıyla. Tapu, okul sorununu da çözecek, bölgeye parklaryapacağız. Çünkü buraları gezdiğim zaman sizler kadar üzüldüğümü belirtmek isterim” dedi.
Gençler için İş ve Meslek Edindirme Kursları ve Gençlik Merkezlerini açacaklarını aktaran Celalettin Güvenç, “İşsizliği azaltıp, gençlerimizin önünü açalım. Bunun örnekleri var Başbakanımız İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde yapmış, diğer AK Partili belediyeler başka yerlerde yapmış. Aynısını bizde yapacağız. Belediyemiz; kimsesizlerin kimsesi olacak, kimsesizlerin sahibi olacak, kimsesizlerin hizmetkarı olacak. Bu amaçla yola çıktık desteğinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Bu ülkenin geleceğine olan inancınızı kaybetmeyiniz. Bu ülkede kötü günler geride kalmıştır. Siz dik durduğunuz müddetçe karanlık günleri bu ülkeye asla geri getirtmeyeceğiz” dedi.
Konuşmasının ardından mahallelilerle görüşen Celalettin Güvenç, tavsiye ve önerilerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.