Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_n4b3grk4pega87nndetkut5ng7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kılıçdaroğlu'nun 'emdiği süt' gafı VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kılıçdaroğlu'nun 'emdiği süt' gafı VİDEO
CHP 16. Olağanüstü Kurultayı'nın ilk günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu salona'Başbakan Kemal' sloganlarıyla girdi.Salondakilerin coşkulu tezahüratlarıyla iyice havaya giren Kılıçdaroğlu, partisinin tanımını yaparken gaflarına bir yenisini daha ekledi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında 'Cumhuriyet Halk Partili olmak demek: Herkes pes ettiğinde bile, ümitsizliğe düşmeden direnmek demektir, halkına inanmak demektir, milletine güvenmek, onun içindir ki CHP umudun partisidir, demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek: Emperyalistlerin analarından emdiği sütü, burunlarından getirmek demektir.' diyecekti ama 'analarından emdiği sütü' deyimini bir türlü söylemedi. 

'Analarının sütünden emdiği, sütü, memelerinden emdiği sütü burunlarından getiren partidir' şeklinde söyledi..

İşte Kılıçdaroğlu'nun takıldığı o anlar:


Ferhat Esnek / HABER 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.