banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Kılıçdaroğlunu şoke eden türbanlı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, türbanlı bir öğrenciyle zor anlar yaşadı. Kılıçdaroğlu, kendisine soru yönelten türbanlı öğrencinin, Siz Atatürk değilsiniz o yüzden ayağa kalkmak istemiyorum sözleri üzerine şaşkınlığa uğradı. Yüzü allak bullak olan Kılıçdaroğlu, öğrencinin sorusunu soğukkanlılıkla karşılamaya çalıştı.

Kanal Dde yayınlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında, Osmangazi Üniversiteside öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, siyasi yaşamının en zor anlarından birine tanık oldu. 

AYAĞA KALKMAK İSTEMİYORUM!

CHP Liderine soru sormak için eline mikrofon alan türbanlı genç kız, Ayağa kalmak istemiyorum. Çünkü karşımda bir Atatürk göremiyorum deyince, salonda dakikalarca alkış tufanı koptu.

ABBAS GÜÇLÜ UYARDI!

Bunun üzerine Abbas Güçlü, Ayağa kalkmanızı istememizin nedeni bize saygıdan değil kameralar sizi göremiyor diye uyarınca ayağa kalkan genç kız, Kılıçdaroğluna, Türban sorunu nasıl çözeceksiniz? sorusunu yöneltti.

Ardından da sözlerini şöyle sürdürdü: Öyle bir anlatın ki ben de size inanıp CHPye oy vereyim

BU KEZ ALKIŞLAR KILIÇDAROĞLUNA

Soğukkanlı olduğu gözlenen Kılıçdaroğlu, genç kızın sorusunu hem cevapladı hem de,  Sadece sizin sorununuz yok başı açıklarında sorunu var deyince bu sefer alkışların yönü ona döndü.

İŞTE O ANLAR


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.