banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Videosunu Kaldırmayı Haliliye

Kılıçdaroğlu 'olur' verdi Çiçek resmen TBMM başkan adayı

AK Parti'nin Grup toplantısı, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından sonra basına kapalı devam etti.

Farklı konuların ele alındığı toplantı az önce sona erdi. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Meclis Başkanlığı için aday olduğunu söyledi.

Başka aday çıkmadı ve kimse Çiçek'in adaylık açıklamasına itiraz etmedi. Böylece AK Parti'nin adayı Cemil Çiçek oldu.

Toplantı sonrası soruları cevaplandıran Bülent Arınç, "Ben aday değilim. değerli arkadaşlarımız var" dedi.

Bilindiği gibi Cemil Çiçek önceki gün CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüşütü. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından CHP Genel Başkanı, basın mensuplarının sorularını yanıtlamış, “Cemil Çiçek ile olan görüşmeniz hakkında bir değerlendirme alabilir miyiz” sorusuna Kılıçdaroğlu, şöyle demişt; " Geldiler, ziyaret ettiler. Uzlaşma kültürünün gelişmesini istediler. O nedenle geldiklerini ifade ettiler. Meclis Başkanlığı için kendi gruplarında eğilim yoklaması yapılacağını, o eğilim yoklamasının sonucu olarak da büyük bir olasılıkla Cemil Bey’in adaylığının gündeme gelebileceği bu kısım benim yorumum, Cemil Bey böyle bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla güzel bir sohbetimiz oldu.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.