banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kılıçdaroğlu; Fakıbaba başarılıdır

Şanlıurfa’nın  Kısas Belde Belediyesince organize edilen “Kısas 8. Aşure ve Kültür Etkinliklerine” katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.

 

     Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba ve Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Ahmet Al, Mehmet Fevzi Yücetepe ve Mahmut Kırıkçı tarafından karşılanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, başkanlık makamında bir süre görüştü.

Fakıbaba'yı Belediye Başkanı olmadan önce tanıdığını, o zamanlarda da Fakıbaba'nın yine Şanlıurfalılara bir hekim olarak hizmet ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Fakıbaba, sonra belediye başkanı oldu ve Şanlıurfa'ya büyük hizmetler verdi. Şanlıurfa'nın tanınmaya pek ihtiyacı yoktu zaten tanınıyordu, ama onun katkısı oldu. Şanlıurfa'yı modern bir kent haline getirdi, olağan üstü hizmetleri oldu'' dedi.

Fakıbaba'yı son derece mütevazı ve alçak gönüllü bir kişi olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, CHP Genel Başkanlığına seçildiği dönemde basında çıkan ''Fakıbaba'nın partilerine geçeceği'' haberlerini hatırlatması üzerine, ''Fakıbaba bir halk adamı, halka ve Şanlıurfalılara hizmet ediyor, bizim adımız da Cumhuriyet Halk Partisi, yani halkın partisi, halkla kucaklaşmak istiyoruz. Partimize geçmesi konusu tabii ki kendi düşüncesi, elbette aramızda görmekten sevinç duyarız'' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı seçim beyannamesiyle ilgili olarak Kemal Kılıçdaroğlu, ''Dinleme imkanım olmadı, benim yoğun programım vardı. Ama arkadaşlar aktardı, gazetelerden okudum. Programda galiba insan unutulmuş'' dedi.

 

     Şanlıurfa Belediyesi Şeref Defterine Şanlıurfa hakkındaki izlenimlerini yazan Kemal Kılıçdaroğlu’na mırra(acı kahve) ikram edildi. “Fakıbaba’nın yapmış olduğu başarılı hizmetlere dikkat çeken ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu, bu başarının devam etmesi” dileğinde bulundu.

 

      Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na mırra takımı hediye etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.