Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_o5v47mhnfqlvai9o1de57916u5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kılıçdaroğlu, bugün Urfa'da miting yapacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kılıçdaroğlu, bugün Urfa'da miting yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi  lideri Kemal Kılıçdaroğlu  Şanlıurfa'ya geliyor. yaklaşan 12 Haziran 2011 Genel seçimleri öncesi Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulunacak olan Kılıçdaroğlu, saat 18:00 sularında Topçu Meydanında Urfalılara seslenecek.

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mayıs 2011  günü saat topçu meydanında  miting düzenleyecek. Şanlıurfa CHP il örgütü ve  Milletvekili adayları son hazırlıklarını yapatılar.

 

Kılıçdaroğlu’nun Urfa’ya geliş programı ile ilgili olarak hazırlıkları tamamlayan teşkilat, caddelere pankart açarak Kılıçdaroğ’lunun gelişini duyurdular.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.