banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Kenan Karataş DP’den Adaylığını Resmen Açıkladı

Birçok ilke ve başarıya imza atan Karataş, Karaköprü’de yaşandığı iddia edilen vurgunlar ve transfer seçmen konusunu gündemde tutarak halkın dikkatlerini bu yöne çekmeyi başarmıştı. Çıktığı tüm canlı programlarda ki sert tutumu ve cesurca açıklamaları kamuoyunda Karataş’a yönelik bir hayran kitlesi oluşmasına yol açtı. Ayrıca diğer siyasi partilerinde dikkatini çeken Karataş, uzun bir süre dernek çatısı altında yürüttüğü faaliyetlerini Demokrat Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak sürdürme kararı aldı.

Kenan Karataş DP’den Adaylığını Resmen Açıkladı

Kenan Karataş Hacı Bekir sofrasında düzenlediği yemekli basın toplantısıyla Karaköprü Belediye Başkan Adaylığını resmen açıkladı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Demokrat Parti İl Başkanı Murat Bengi ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Polat ve Necmettin Kara’da da hazır bulundu. Murat Bengi yaptığı konuşmada şunları söyledi.

DP İl Başkanı Murat Bengi

Konuklarımıza hoş geldiniz diyor saygıyla selamlıyorum. Bugün yerel seçim startımızı Karaköprü ilçemizde Kenan Karataş’la vermiş bulunuyoruz. Sayın Karataş geçmişiyle konuşmalarıyla, duruşuyla Urfa’da kendisini kanıtlamış genç ve dinamik bir arkadaşımızdır. Karaköprü’ye çok faydaları dokunacağına inandığımız Karataş’a güvenimiz sonsuzdur. Halk siyasetini önde tutan halk için mücadele eden bir anlayışa sahiptir. Yıllardan beri Karaköprü’de süre gelen peşkeş ve vurgun sistemini düzeltebilecek tek isim olan Sayın Karataş’ın birçok ilke imza atacağına yürekten inanıyoruz.

DP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Polat

Bugün Karaköprü Belediye Başkan Adayımızı açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Demokrat Partiye çok şey kazandıracağına inandığımız Kenan Karataş’ı sizlere takdim etmek istiyorum. Karataş dürüstlüğüyle kendisini kanıtlamış bir siyasetçi. Ayrıca rahmetli babası Suat Karataş Siverek belediye başkanlığı yapmıştır. Allah yolunu açık etsin. Tüm desteğimizle yanında olacağımıza söz veriyoruz.

DP Karaköprü Belediye Başkan Adayı Kenan Karataş

Söz alan Kenan Karataş ise basın mensubu arkadaşlara ve konuklara hoş geldiniz dileklerini ilettikten sonra sözlerine devam etti.

Karaköprü siyasetine girmeden önce farklı iddialar duyardım ama anlatılanlara pek ihtimal vermezdim. Çünkü Allah korkusu olan hiçbir varlığın kamu mallarına yönelik bu kadar acımasız davranması söz konusu olamazdı. Yine yaşanmış olan yerel seçimlerde farklı

Bölgelerden getirilen seçmenlerin ahırlara dahi yazdırıldığı iddiaları bana hep saçma gelirdi. Bu Devletin yetkili makamları, kolluk kuvvetleri, valisi filan var imkânsız diye düşünürdüm. Ancak Karaköprü siyasetine dâhil olduğum andan itibaren kimle konuşsam nereye elimi atsam hangi taşı kaldırsam altından talan, vurgun soygun çıkıyordu. Seçimlerde kullanılan oy sahiplerinin birçoğu farklı adreslerde karşıma çıkıyordu.

Ve karar verdim. Mücadele alanım artık vurgunlara, talanlara, peşkeşlere yönelik olacaktı. Karşımda hortum uzmanı bir grup vardı ve işim zordu. Ama yılmadım dik durdum ve konuştum. Gördüğüm tespit ettiğim soygunları bir bir kamuoyuyla paylaştım. Halkın bana karşı göstermiş olduğu teveccühle birlikte bu mücadelemi soygunun ana kaynağını kurutmak adına Demokrat Partiden Karaköprü belediye başkan adayı olmaya karar verdim. Allah’ın izniyle kısmet olursa ilk projem Karaköprü’yü halka kazandırmak yönünde olacaktır. Yani Karaköprü’de halkın iradesini üstün kılmak adına her şeyi yapacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.