banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Kasım Gülpınar; Herkes haddini bilecek VİDEO

Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar’ın daveti üzerine Siverek’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte Siverek AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek burada bir konuşma yapan Milletvekili Gülpınar, babasının da uzun süre milletvekili yapmasının verdiği tecrübe ve ahlakla haddini bildiğini belirterek; “Herkes haddini bilecek. Milletvekiliyse milletvekili, Bürokratsa bürokrat, memursa memur. Muhtar Milletvekilinin işini yapmayacak. Milletvekili genel müdürün işini yapmayacak. Herkes kendi sınırları içerisinde işini yapacak” diyerek Recep Tayyip Erdoğan’ın oturtmaya çalıştığı demokratik sistemde herkesin kendi konumunda çalışması gerektiğini hatırlattı.

 

Burada bir konuşma yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise “Bölgeye daha çok yatırım yapılması lazım. Maalesef bu huzur ve güven ortamı, bazı illerimizde yeterince oluşmadığı için özel sektör yatırımlarında kamu kadar artış görmüyoruz. Ama özelde de artış var. Şanlıurfa, Gaziantep ve Adıyaman gibi illerimizde gerçekten bir canlılık görüyoruz. Sadece GAP Bölgesinde geçen yıl 7 milyar dolarlık ihracat yapılmış. Demek ki bu bölge canlı bir bölge, özel sektör için de ciddi potansiyeller sunan bir bölgedir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise Hilvanlı olduğunu belirterek Hilvan’ın en hayati sorunu olan içme suyunu projesinin işlediğini, sulama suyunu ise Hilvan’a getirmenin faydalarına değindi.

Hilvan’a içme suyu projesine katkılarından dolayı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a teşekkür eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Hilvan için en önemli proje gerçekleşiyor. 14 km’den su getiriyoruz. Kısmet olursa 11 ay sonra içme suyunu Hilvanlılar kullanabilecekler” dedi.

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Siverek’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek bir süre burada partililerle sohbet etti.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Yaygın, Mehmet Canpolat, Ahmet Ekinci, Mehmet Eriten, Hilvan teşkilat üyeleri eşlik ettiler.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.