banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Karaköprülü kadınlar zaferi kutladı

Ak Parti Karaköprü Belde Kadın Kolları teşkilat üyeleri, mahalle temsilcileri ve partili bayanlar 12 Haziran Genel Seçimlerinde elde ettikleri başarıyı kutlama amaçlı bir araya geldi. Coşkularıyla dikkat çeken partili bayanlar, üzerinde AK PARTİ amblemi olan bir pasta kestiler.

 Ak Parti Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz, yaptığı konuşmada “Türkiye, 2002’den 2011’e uzanan bir başarıyla 8.zaferini kazanmıştır Recep Tayyip Erdoğan’la..Demokrasi ve sağduyunun galip geldiği 2011 Genel Seçimlerinde Ak Parti yine tek parti olmuştur. Halkımız bu istikrarlı gidişatın devamını istemiş yeniden Ak Parti demiştir. Üçüncü kez elde edilen bu başarı bizlere daha büyük sorumluluklar yüklemiştir. Eminim ki tüm teşkilatlarımız, aynı mütevazılık, samimiyet ve alçak gönüllülükle halkımızın güvenini boşa çıkartmayarak çalışmalarına daha yoğun bir şekilde devam edecektir. Bizler de uzak, yakın, sıcak, merdiven, yokuş demeden alın teri döktük, ulaşabildiğimiz her kapıyı çalmaya çalıştık. Emeğinize sağlık..Bu başarı hepimizin, hepinizi yürekten kutluyorum”  dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.