banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Karaköprü'de Erdoğan'a büyük sevgi

Şanlıurfa’ya Abide Kavşağı açılışı ve bir dizi ziyaret için Bakanlarla birlikte gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karaköprü’de insan seliyle karşılaştı. Yol boyunca büyük bir kalabalık tarafından Karaköprü’de karşılanan Başbakan, oldukça sevindiği gözlendi. Kendisini görmeye gelen çocuklara kendi elleriyle oyuncak dağıttı.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir, Karaköprü’nün ise ilçe olmasından dolayı Başbakana çok teşekkür ettiğini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlar Kuruluna, Milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Bu mutluluğu Karaköprü halkı ise Sayın Başbakanımıza gösterdiği sevgi seliyle ifade ettiler” dedi.  Daha sonra Abide Kavşağı açılış törenine katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.