banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Karaköprü Seçimleri yine ertelendi

Şanlıurfa Karaköprü İlçesinde dün ertelenen Belediye Başkanlık seçimleri bugün saat 11:00'de yapılan oturumda kriz aşılamayınca toplantı saat 13:00'e ertelendi.

Nihat Çiftçi’nin Büyükşehir belediye Başkanı olmasının ardından dün Karaköprü Belediye Başkanını seçmek için toplanan  meclis üyeleri arasında kriz yaşanmıştı.
AK Parti İl Başkanlığı adayını İsa Kızıldemir olarak açıklarken, AK Partili Metin Baydilli de adaylığını açıklamıştı. Yaşananların ardından oluşan krizin çözülmesi için 2. oturum bugüne ertelenmişti. bugün sabah AK parti il başkanlığında yapılan toplantıda da kriz çözülemedi. tüm ikna çalışmalarına rağmen Metin Baydilli adaylıktan vazgeçmedi. 

Bilindiği gibi dün Karaköprü Meclisinde yapılan oylamada Baydilli’ye 15 oy İsa Kızıldemir’e de 15 oy çıkmıştı ve seçim bugüne ertelenmişti. 

Bugün ise saat 11.00’de yapılması planlanan seçimler şu saatlerde yeterli oy çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle saat 13.00’e ertelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.