banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Karaköprü ilçe Başkanlığına Av.Ahmet Aksoy atandı.

Hafta sonu yapılacak olan Karaköprü İlçe Başkanlığı kongresinde Ahmet Aksoy’un aday olacağını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Partimize hizmeti olan kardeşlerimiz ve ağabeylerimiz arasında birini seçmek zor oldu. Neticede Ahmet Aksoy seçilerek aday oldu” dedi.

 

İl Başkanlığında haftalık olağan basın toplantısını düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez;  “15 Kasım 2014 Cumartesi günü Karaköprü İlçemizin kongresi yapılacak. Yıllardır siyasette bulunan ilçemizin kurucu başkanı Faruk Badıllı bey kongrede aday olmayacağını Genel Merkezimize ve bize bildirmişti. Genel Merkezimiz teşkilatımızın tüm kademeleri ile bu konuda görüşme yaptı. Daha sonra başvuruda bulunan arkadaşlarımızla görüştü. Başvuruda bulunan arkadaşlarımızdan Orhan Çelik, Celal Şeker, İbrahim Halil Özbek ve Ahmet Aksoy kardeşlerimizi genel merkeze davet ettiler. Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu, bölge Koordinatörümüz Murat Yıldırım, İl Koordinatörümüz Ahmet İnal arkadaşlarımızla görüştüler. Genel Merkezimiz Karaköprü’de Ahmet Aksoy kardeşimizin aday olması hususunu bize illetiler. Bütün diğer arkadaşlarımızla kardeşlik içerisinde bir kongre yaşayacağız. Partimize hizmeti olan kardeşlerimiz ve ağabeylerimiz arasında birini seçmek zor oldu. Neticede Ahmet Aksoy seçilerek aday oldu. 15 Kasım’da Sayın Oğuz Kaan Köksal ve Milletvekillerimizin katılımı ile bir düğün havasında kongremizi gerçekleştireceğiz” diyerek son iki seçimde büyük başarı elde eden Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederek yaşamında başarılar diledi.

 

Aday olmayacağını belirten mevcut İlçe Başkanı Faruk Baddılı ise; “Parti içi demokrasi en güzel şekilde işledi. Kimin aday olması gerektiği konusunda her kesten ve kesimden görüş alındı.  Bu nöbet değişimidir. Şimdi tecrübeli bir isim olan Ahmet kardeşimize görev verildi. Kongrede biz görev alsak da almasak da her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

 

Karaköprü’ye en iyi hizmetin gelmesi için çalışacağını belirten İlçe Başkan Adayı Adayı Ahmet Aksoy; “Bu görevi bize verdikleri için partimize çok teşekkür ediyorum. AK Partinin kuruluşundan bugüne partinin çeşitli kademelerinde görevlerde bulundum. Bugün verilen görevde ise Allahın izni ile bu görevi de elimizden geldiği kadarıyla en iyi şekilde yerine getireceğiz. Her şey Karaköprü için diyorum” dedi.

Daha sonra Aday adayları ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.