banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

KARAKÖPRÜ EĞİTİM KAMPÜSÜ ALANINA DÖNÜYOR-video


Karaköprü ilçesinde, Belediye tarafından zaman zaman gerçekleştirilen yer tahsis çalışmaları sonucunda İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen alanlar eğitim alanlarına dönüşüyor. Karaköprü’de bulunan hem devlet okulları hem de özel eğitim kurumları çoğalarak okullaşmanın çok ilerlediğini ve geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitimli bir Karaköprü bırakmak için ellerinden gelen gayreti yaptıklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaptığı okul gezilerinde bir açıklama yaparak şunları belirtti; “Karaköprü eğitim açısından çıtası tamamıyla yükseltmiş durumda gerek bölgemizdeki ilköğretimlerin yoğunluğu gerekse lise anlamında hemen hemen her dalda (Spor, Sağlık, Turizm ve sanat Liseleri vb.)  liselerin açılmış olması son zamanlarda artık Karaköprü’de Özel Eğitim Kurumları ve Kolejlerde yoğun ilgi göstermektedir.
BAŞKAN ÇİFTÇİ; “EĞİTİMLİ BİR KENT DÜŞÜNÜYORUZ, BİLİNÇLİ BİR YAŞAM DÜŞÜNÜYORUZ”
Eğitime çok önem verdiğini belirten Başkan Çiftçi Sözlerine şöyle devam etti; “Biz bu alanların planlamasında çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz, eğitimli bir kent düşünüyoruz, bilinçli bir yaşam düşünüyoruz, bununla hareket ediyoruz. Fırsat buldukça bütün okullarımızı geziyoruz, şuan Karaköprü İlkokulundayız, okullarımız gerçekten son teknoloji ile son yapı tekniği ile yapılmış olan okullardır, bir kolej havasında artık özel eğitim kurumları ile Kamu eğitim kurumlarını birbirinden ayırt edemeyecek derecede bir nitelik yaklaşması var buda Karaköprü’nün geleceğinin daha bilinçli daha eğitimli daha sağlıklı olacağını gösteriyor. Bizlerde planlamada yer tahsis işlemlerinde bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve belediyemize ait üç okul alanının bilabedel devrini gerçekleştirdik. İmar komisyonumuzu ve meclisimiz bu kararları almış durumda bununda Karaköprü’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz artık 40’ncı okulumuza doğru gidiyoruz, eğitim önemli dedik Allaha şükürler olsun bizi buna ulaştırdı ben emeği geçen herkese tüm eğitim camiasına teknik ekibe benimle hareket eden tüm karar organlarıma çok teşekkür ediyorum Karaköprü’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.