Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9sook90akmmi5hb3eo9va7lie7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Karaköprü Belediyesinin 2012 yılı Projeleri haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Karaköprü Belediyesinin 2012 yılı Projeleri
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 2012 yılı için yeni projelerin üretildiğini ve bunların en kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

Her yıl Karaköprü’ye yeni projeler üreten yeni vizyonlar kazandıran çalışmaları ile belde halkının sevgisini kazanan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, sağlam ve kalıcı projeler üretmek için teknik personeller ile birlikte kolları sıvayarak beyin fırtınası halinde çalıştığını belirterek şunları söyledi; “Özellikle 2 aydır saha çalışmalarımız hava koşulları nedeni ile durmuş durumda sahada uygulama halinde olan projelere ara verildiği için biz teknik arkadaşlarla hemen hemen hergün 2012-2013 yıllarının vizyonunu belirliyoruz tabi vizyonu belirlerken bunu hayalden bir nevi amaç haline getiriyoruz projeler sabitleşiyor bunlar en güzeli aslında projeler sahaya uygulandığı zaman vatandaşlarımızın bilgilenmesi ve görmesi en doğru algılama şeklidir bir bir hepsini sıralayabiliriz, geçtiğimiz yıllarda tanıtım ve duyurularını yaptık ama en güzeli şudur teknik arkadaşlarla bir beyin fırtınası yaşıyoruz tüm projelerimizi sağlam ayakları oturabilir bilimsel olarak alt yapısı çözülmüş halde getirip 2012 yılında bunların hepsini hayata geçireceğiz şimdiden Karaköprü halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum emeği geçen tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum, bu çalışmalarımız devam edecek bundan da kurum olarak da çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum herkese teşekkür ederim” dedi.



2012 PROJELERİ:

-Akpınar Dere Islah Projesinin bitirilmesi

-Orta Refüj aydınlatma çalışmaları

-Yeni Mezarlık alanının hazırlanması

-Kültür Merkezi yapımı

-3 adet kapalı otopark yapımı

-Açık spor tesisleri yapımı

-Kadın halı dokuma merkezinin yapımı

-Mesire alanının genişletilme çalışmasının bitirilmesi

-Yeşil alan düzenlemeleri

-Yeni park alanına şelale yapımı

-5 adet yeni Bulvar yapımı

-Alt ve üst yapı çalışmaları

-Meydan ve Anfi alanının açılması

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.