banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba Güneydoğu Tv İBRAHİM AY

Karaköprü AK Gençlik Başkan Çiftçi'yi üye yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret eden AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Çiftçi'ye fahri üyelik beratını takdim etti.

Partiye geçmişte bir çok kademede hizmet ettiğini belirten Başkan Çiftçi, gençlerin böyle bir jestinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Çiftçi; "Gençleri çok önemsiyoruz. Gençlerin de bizi önemsemesinden dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin geçmişte Karaköprü Belediye Başkanlığı döneminde gençlere büyük önem verdiğini belirten AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Mehmet Eriş; "Başkanımızın ağır yükü var. Bununla beraber biz gençler olarak başkanımızın enerjisini aramızda daima hisediyoruz. Bu nedenle yönetim olarak aldığımız kararla Başkanımız fahri üye yaptık. Hayırlı olsun" dedi.

Üyetlik beratının takdimi yapıltıktan sonra yönetimle beraber hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.