banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

KARAATLI: URFA'NIN ENERJİSİ HEBA EDİLMESİN


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanının belirleme sürecinin devam ettiği bugünlerde gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Mehmet Emin Karaatlı, AK Parti'ye önemli çağrıda bulundu.
Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ile devam edilmesinden yana olduklarını belirten Karaatlı; "Kurulu bir ekip var. onlarca proje var. devam eden projeler var, devam edecek olanlar var. Böyle bir süreçte seçime gidiliyor. Seçime gidilirken yeni bir başkan adayı söylentileri bile rahatsız edicidir. Yeni bir aday demek Şanlıurfa için üç beş yıl kayıp demektir. Yeni başkan ekibini kurması bile aylar sürecektir. Oysa mevcut başkanın herşeyi tamdır, ekibi tamam, projeleri tamam, tıkır tıkır işleyen işlerin aksamaması demektir. AK Parti yeni bir macera aramadan Nihat Çiftçi ile devam edeceğini umuyorum. Bu Şanlıurfa için gerekli ve önemli bir adım olduğunu düşünüyorum" dedi.
Şanlıurfa, kişiler ile değil bir düzen ile gitmesinden yana olduklarını belirten başkan Karaatlı, "Bizim şahıslarla bir işimiz yok. Şanlıurfa için faydalı olan neyse o olsun diyoruz. AK Parti'nin de bunu dikkate alarak mevcut Başkanla devam edecektir. İkinci bir şık Urfa için kayıptır. Atasözümüz, dere geçerken at değiştirilmez demiş"  şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Urfalı bir adam 5 yıl önce

Ekip kurmak zor dediginiz gibi. Ama su an kurulan ekip ekiplikten çıkmıştir. Özellikle bu son aylarda yapılan yol çalışmaları urfalilari büyük sıkıntıya koymuştur. Ben şahsen eğer nihat çiftçi tekrar seçilirse ak partiye oy vermeyeceğim..