banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Çulcuoğlu restaurant Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba

Kamalak; Bakan çok, Gören yok

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “İktidara bakarsak her yer güllük gülistanlıkmış. Ankara'da Meclis'te birçok bakan var ama gerçeği gören yok. Çünkü orada Milli Görüş yok” dedi.

 

Partisinin Çankırı Belediye Meydanı'nda düzenlediği “Bereket Mitingi”nde halka hitap eden Kamalak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 projesi ve AK Parti hükümetinin icraatlarını eleştirdi. Kamalak, “İktidara bakarsak her yer güllük gülistanlıkmış. Ankara'da Meclis'te birçok bakan var ama gerçeği gören yok. Çünkü orada Milli Görüş yok.” diye konuştu. İktidara geldiklerinde AK Parti'nin çözemediği sorunları bir bir çözeceklerini ifade eden Kamalak, “İmam hatiplerin orta kısımlarını açmak, Kur'an öğrenme yasağını kaldırmak için kaç milletvekiline ve kaç yıllık iktidara daha ihtiyacınız var? Emin olun öyle bir dertleri yok. CHP ise bu işlerin adeta istismarcısıdır. Milli Görüş'ün olmadığı Meclis, milleti temsil etmekten noksandır” dedi.

 

Öncelikle Osmanlıcayı tüm eğitim kademelerinde tercihli ders haline getireceklerini belirten Kamalak, şunları söyledi:

 

“Kur'an yasağı kaldırılacak. Başörtüsü yasağı kaldırılacak. Zorunlu eğitim sistemi bütünüyle yenilenecek; ‘4+4+3' şeklinde olacak. Eğitimin temeline önce ahlak ve maneviyat dökülecek. İmam hatiplerin hem orta kısmı hem yüksek kısmı yeniden açılacak. Yüksek kısmı, yüksek İslam enstitüleridir. Çankırımız gibi gelişmekte olan illerdeki şirketlerden, 30 yıl süreyle kurumlar vergisi alınmayacak. Kalkınma hamlesi başlatacağız, 1996'da olduğu gibi çalışanlara ve emeklilere yüzde 50 vereceğiz. İslam birliğini inşallah hayata geçireceğiz. Bütün bunlar bir oy kadar yakın.”

YENİ AKİT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.