banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Kadınlara Mikro Kredi desteği VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Dar gelirli kadınların kendi kendilerine gelir getirici faaliyetlerde bulunmasına imkan sağlayan, teminat ve kefalet gerektirmeden verilen küçük sermaya olan Mikro kredi Şanlıurfa'da ki girişimci kadınlara verilmeye devam ediliyor.


Şanlıurfa'da Tisva vakfı ve Şanlıurfa İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'da girişimci kadınlara destek vermeye devam ediyorlar.

 

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç; "Sayın Aziz Hocam 1996 yılıda bu projeyi uygulayacaktı. o zamanki hükümet buna gücü yoktu. Ancak 2003 yılında sizin yiğit evladınız Başbakanımız Erdoğan çıktı ve kadınlarımıza destek amacıyla m,ikro kredi uygulamasını başlattı. İlk olarak Diyarbakır'da 6 bin lira 500 liradan dağıttı. geri dönüşüm olunca proje geliştirildi. Sizlerin gayretli çalışmaları ile bu maya tuttumuşturç Şimdiye kadar çalınanları kestik, artık o paraları mikro kredi olarak size aktarıyoruz. size halal hoş olsun" dedi. Güvenç daha sonra rakamlarla kadınlara, yaşlılara, asker ailelerine, dullara verilen desteği aktardı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...



Şanlıurfa'da düzenlenen Mikri kredi dağıtım törenine Tisva Vakfı Başkanı, Diyarbakır eski Milletvekili Aziz Akgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, AkParti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Tisva Vakfı  Genel Müdürü Zeliha Gürel, Bölge Müdürü Belkıs Kurt, AK Parti KAdın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl Başkan Yardımcısı İSa Kızıldemir ve mikro kredi alan kadın girişimciler katıldılar.


Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından  Mikro kredi alan gişimci kadınların çekleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.