banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

İstifa etti

AK Parti Şanlıurfa Suruç İlçe Başkanı İzzettin Aslan başkanlıktan istifa etti.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile ortak basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Başkan İzzettin Aslan; “Bundan sonra eğitimci olarak vatanıma milletime hizmet vereceğim” dedi.

Basın toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez; “Bugün basın açıklamamın konusu Suruç ilçe başkanımız Sayın İzzettin Aslan istifası ile ilgilidir. Sayın İzzettin Aslan öğretmenlik ataması yapıldığı için kanun gereği Parti Yönetiminden İlçe Başkanlığından istifa etmek zorunda kalmıştı. Biz İlçe Başkanımızla çalışmak istiyorduk ama öğretmenlik ataması bu yıl son hakkı olduğu için böyle bir karar almak zorunda kaldı. Bugüne kadar partimize verdiği emeklerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Öğretmenlik hayatında başarılar diliyoruz” dedi.


 
Suruç İlçe Başkanı İzzettin Aslan ise; “Siyaset en eski zamanlardan günümüze, şah damarı halk olan halka dayanan sosyal bir olgudur. Siyaset idealist insanların işidir. İki yıldır yürütmekte olduğumuz Suruç İlçe Başkanlığımızda her platformda Suruç’un hakkını hukukunu, sosyal sorunlarını kültürel problemlerini ekonomik problemlerini ve özelikle eğitimle ilgili problemlerini dile getirme şansını bize verdikleri için AK Parti teşkilatına teşekkür ediyorum. İdealim öğretmenlikti, geçen sene atamam geldi ancak referandum çalışmalarından dolayı bir yıl erteledim. Ama kanunen ayrılmak zorundayım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek olan insanlar aynı şekilde Suruç’a hizmet edeceklerdir. Bana, Suruç’a hizmet verme şansı verdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra eğitimci olarak vatanıma milletime hizmet vereceğim” dedi.

İzzetin Aslan’ın atamasının tarih Öğretmeni olarak Ağrı’ya çıktığı öğrenildi.
www.balikligol.com
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.