banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

İsa Kızıldemir’den siyasetçi tarifi VİDEO
AK Parti Merkez İlçe 1. danışma toplantısı Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök’ün katılımı ile Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleşti.



Danışma toplantısına Milletvekilleri Dr. Abdülkerim Gök’ün yanı sıra Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.



Divan Kurulu Zeynel Abidin Beyazgül, Adil Saraç, İlhami Günbeği, Mehmet Nuri Güzel ve Ahmet Demirol’dan oluştu.



Burada kürsüye gelen AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, teşkilatın önemine dikkat çekerek, İstişare toplantısına kimlerin katılabileceğini ifade etti.



Kızıldemir; “Danışma toplantıları teşkilatın kendi iç toplantısıdır. Danışma meclis toplantısında yapılan çalışmalar gözden geçirilir. İlçe Teşkilatımızın kademeleri arasında dayanışma ve iş birliği ortamı sağlanır. Genel Merkezin talimatları değerlendirilir.  Ayrıca hedefimiz olan seçmen sayısının en az yüzde 15’ini üye çalışmaları tutturulmalıdır” dedi.



Siyasetin yüzlerce farklı tarifi yapıldığını belirten Kızıldemir; “Siyaset sanatından bizim anladığımız tüm insanlığın huzurlu, sağlıklı umutların karşılık bulduğu bir dünya için yapılan çabaların tümüdür. Bu uğurda kendini millete vakfeden kişiye siyasetçi denir. Dikkat ederseniz siyaset sanatı diyorum. Biz bunu bilir ve söyleriz ki; içinde zarafet ve estetik olan her şey sanattır. Bizimde insanlara yaklaşımlarımıza zarafet olmalı. Vatandaş ne kendisine acınmasını ne de tepeden bakılmasını ister. Küstahlığı ve mağrurluğu ise asla affetmez. İktidar ancak eğilip yerden alanların hakkıdır. Eğilmeden olmaz. İstemek halka, vermek bize düşer. Kızmak eleştirmek vatandaşa, tevazu bize düşer” dedi.
www.balikligol.com

VİDEO 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.