banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

İptal edilen seçimde kazanan belli oldu
Şanlıurfa  Merkez ilçe Köye hizmet götürme birliğinin ertelenen seçimi sonuçlandı. valilik konferans salonunda yapılan kongreye  delegeler yoğun ilgi gösterdiler.

 

Köye Hizmet götürme birliğinin daimi meclis üyelikleri için bugün tekrar köy muhtarları ve İl genel meclis üyeleri sandık başına gittiler,

 

Geçtiğimiz hafta yapılan seçime  yapılan itiraz sonucu  bugün tekrar seçime gidilen köye hizmet götürme birlik seçimin daimi meclis üyeliklerine  İl Genel meclis üyeleri Halef Kılıç 158, Halil Ateş 144  oy alırken,  ibrahim Aslan,124 oyda kaldı.

 

Köy muhtarıları üyeliklerinde ise aday olan Mehmet Deniz 195, Salih Öncel 138, İbrahim Ovabeyli 35, yasin Aslan 63, oy aldılar. buna göre, İl Genel meclisinden Halef Kılıç , Halil Ateş, köy muhtarlarından ise Mehmet Deniz ile Salih öncel  bir yıl daha görev yapacaklar.
Guneydoğu TV


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.