banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İlçe Başkanlarından Eğilmez’e tam destek
İlçe Başkanları adına konuşan Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan; “Bilindiği üzere 03 Haziran 2012 tarihinde AK Parti Şanlıurfa kongresi Sayın Başbakanımızın katılımı ile Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda icra edilecektir.



AK Parti Şanlıurfa il koordinatörü milletvekilimiz Harun Karaca, Bölge Koordinatörü Milletvekilimiz Nureddin Nebati’nin tüm teşkilat birimleri ile yapmış oldukları istişareler sonucunda, Teşkilat Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcısı Milletvekilimiz Ekrem Erdem’e sunulan rapor neticesinde, Sayın Başbakanımızın da olurları ile AK Parti Genel Merkezince İl Başkanımız Yusuf Eğilmez ile kongreye gitme kararı alınmıştır.



Teşkilatımızın tamamı ve aktif siyaset yapan her partilimizin görüşleri alınarak yapılan değerlendirmelerin tamamında, mevcut İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’in en uygun aday olduğu görüşü hakim olmuştur.



Genel Merkezimiz de Yusuf Eğilmez’i AK Parti’nin Şanlıurfa adayı olarak göstermiştir. Tüm ilçe başkanları olarak genel merkezimizin adayı olan Yusuf Eğilmez’in yanında ve onunla beraberiz. Bizim görüşümüz de O’nun seçilmesidir. Bu düşüncelerle burada bulunmaktayız.



Genel merkezimizin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’i 11 ilçe başkanı olarak bütün varlığımızla destekliyoruz.



Sayın Başbakanımızın katılımı ile 3 Haziran da GAP Arena Stadyumunda yapılacak olan kongremizin güzel bir ortamda, büyük bir coşkuyla ve heyecanla kutlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm halkımızı yapılacak olan kongremize davet ediyoruz.

Yapılacak olan kongremizin partimize ve milletimize hayırlara vesile olması dileğiyle, basına ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.