banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

İbo; Startı hastaneden verecek

Tatlıses, seçmene hastaneden ulaşacak. Almanya'da tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in, 12 Haziran için oluşturduğu seçim komitesinin bağımsız aday olduğu Şanlıurfa'da seçim çalışmasına başlayacağı açıklandı.

 

Almanya'da Münih yakınlarındaki Murnau kasabasındaki rehabilitasyon merkezinde tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in, “12 Haziran için oluşturduğu seçim komitesinin bağımsız aday olduğu Şanlıurfa'da seçim çalışmasına başlayacağı” açıklandı.

 

Sanatçının menajeri Eyüp Kanat ve damadı Murat Karakeçili, Tatlıses'in seçmenlerine Murnau'dan seslenerek bu çalışmaya start vereceğini dile getirdi.

 

Öte yandan İbrahim Tatlıses, çok sevdiği çiğköfteden de vazgeçmiyor. Menajeri ve damadı Tatlıses'e sürekli çiğköfte götürüyor. Sanatçının durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden Kanat, "Keyfi yerinde. Doktorunun direktiflerine harfiyen uyuyor. Durumu her gün daha iyiye gidiyor" dedi.

Rahmi Turan / SABAH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.